rosebeauty

rosebeauty
Magazinul tau de cosmetice bio, cosmetice naturale, machiaj bio si mineral

vineri, 6 iunie 2014

BB cream sau CC cream? Yes, please!

Si acuma ca tot a venit vara, aceste produse devin indispensabile pentru un ten curat, proaspat, uniform si cu acoperire lejera.

BB Cream (Beauty Balm) ca si concept a aparut prima data in 1960 in Germania, cu formula originala creata de un medic dermatolog pentru pacientii lui. Era un produs minune care trebuia sa ascunda imperfectiunile dupa peeling sau operatii chirurgicale. In 1985 a fost introdus pe piata coreana si japoneza, cu denumirea "Blemish Balm" dar pe piata europeana a fost transformat in "Beauty Balm". In aceste tari, un aspect sanatos era considerat tenul ca de portelan, iar crema era etichetata ca fiind "secretul actritelor coreene" fiind sustinuta cu putere de catre celebritatile lor.

BB cream a fost introdus pe piata tocmai pentru a usura procesul de ingrijire a tenului, fiind un produs "all in one", adica datorita lui nu mai ai nevoie de ser facial, crema hidratanta, primer, fond de ten si protectie solara, depinzand de cantitatea de crema aplicata. Poate fi aplicat ca unic produs pe fata ca si hidratant nuantator sau poate fi baza de machiaj pentru fondul tau de ten preferat.

CC cream sau mai bine zis "Color Control" cream este un produs nuantator formulat in special pentru a uniformiza culoarea tenului, mascand roseata sau petele pigmentare. De asemenea, acest produs este tot unul multifunctional, comportandu-se ca si BB cream ca si hidratant, corector, fond de ten si protectoe UV
CC cream a fost introdus pe piata in anul 2013 ca si noutate iar femeile nu spun niciodata "nu" cand este vorba de o noua experienta in domeniul frumusetii.

Cum pe piata cosmeticelor BIO aceste produse nu existau cu ceva timp in urma, companiile producatoare s-au grabit sa scoata si ele cateva produse cu ingrediente curate dar care sa respecte conceptul de produse multifunctionale, formulele lor fiind blande cu tenul si oferind vitaminele si mineralele binefacatoare pentru un ten sanatos. Protectia solara este bazata pe filtre minerale, naturale ce actioneaza ca niste mici oglinzi si reflecta razele soarelui, protejand epiderma. O astfel de protectie este cea mai buna alegere pentru piele, nu da reactii adverse sau alergii.
Astfel de produse sunt:

BB cream 5 in 1, So BIO Etic
bb cream so bio etic
BB cream. SO BIO Etic

Produs inovator, acest BB cream este certificat BIO de catre Cosme BIO si are o formula concentrata in principii active regenerante, antiinflamatoare, cicatrizante, antirid, hidratante si protectoare impotriva agresiunilor externe (poluare, frig, caldura, raze solare). Cu textura cremoasa si capacitate de acoperire naturala si eficienta, BB Cream 5 in 1 ofera tenului toate beneficiile indispensabile unui ten matasos, natural si luminos. Protectia UV este de doar 10, din pacate.

BB cream 6 in 1, LAVERA


BB cream 6 in 1 Lavera
BB cream Lavera
BB Cream Lavera contine pigmenti minerali naturali care acopera eficient roseata si imperfectiunile, rezultatul fiind un ten uniform si matifiat.
Ingrediente active: acai berry , foarte bogate in vitamine si minerale au un efect puternic hidratant si antioxidant; pigmentii minerali confera acoperire si matifiere cu aspect natural.

Si acest produs are o protectie solara slabuta, de maxim 10.

CC cream Organic Wear, Physicians Formula


CC cream Physicians Formula
CC cream, Physicians Formula


 Produs de origine 100% naturala, cu SPF 20 (deja devine interesant!), hipoalergenica, fara parfumuri, fara gluten, fara parabeni, fara conservanti, fara OMG, fara culori sintetice si chimicale daunatoare si proportie de 70% ingrediente organice din totalul ingredientelor. Acest CC cream confera culoare, corecteaza imperfectiunile tenului, hidrateaza si uniformizeaza tenul.

Daca doriti sa vedeti toate produsele BB si CC cream de pe piata cosmeticelor BIO si naturale, accesati linkul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu