rosebeauty

rosebeauty
Magazinul tau de cosmetice bio, cosmetice naturale, machiaj bio si mineral

vineri, 22 august 2014

Aplicarea corecta a machiajului mineral

Fond de ten mineral Lily Lolo


Fondul de ten mineral Lily Lolo este un produs care merită toată atenția dacă dorim un machiaj mineral rezistent, de calitate.
Acesta nu conține nano-particule, chimicale dure, parabeni, talc, culori sintetice, parfum, conservanți. Nu conține ulei, este non-comedogenic, fiind așadar adecvat tuturor tipurilor de ten. Are în compoziție mica, ceea ce îl face perfect pentru acoperirea defectelor și liniilor fine.
Mai mult, fondul de ten Lily Lolo are factor natural de protecție solară 15 (SPF 15).

Iata pasii pentru aplicarea fondului de ten mineral:

Pasul 1: Hidratarea tenului.
Întâi trebuie să ne asigurăm că tenul este curat și pregătit pentru machiaj, fiind bine hidratat cu o cremă adecvată. Hidratarea suficientă a tenului asigură rezistența fondului de ten, așa că acest pas nu trebuie omis.
Pasul 2: Așteptați până crema hidratantă este complet absorbită în piele înainte de a trece la aplicarea fondului de ten, pentru a nu obține un efect inegal în aplicarea acestuia.
Pasul 3: Ideală pentru aplicare este o pensulă de tip kabuki, iar dacă se dorește un efect mai vizibil se va folosi un burete special : Perii machiaj
Burete moale pentru pudre minerale - Lily Lolo
Perie Super Kabuki - Lily Lolo
Pasul 4: Se ia pe pensulă o cantitate mică de fond de ten, fără a o încărca în mod excesiv. Dacă pare supraîncărcată, se scutură excesul. Cu mișcări circulare, se începe aplicarea fondului de ten pornind din centrul feței și avansând spre exterior, acoperind pielea în mod uniform. Fondul de ten mineral poate fi aplicat și în mai multe straturi, astfel că se poate repeta procedeul până la obținerea efectului dorit. Pentru zone cu exces de fond de ten se poate utiliza un burete pentru uniformizarea acestora.

Fondurile minerale pentru ten le găsiți la urmatorul LINK.

Aceste produse sunt indelung laudate de revistele de sanatate din Marea Britanie si SUA, de make up artisti cunoscuti dar si de persoanele sensibile, ale caror ten este hiperreactiv sau acneic.

Un tutorial cu make up artistul celebritatilor, Jane Bradley, cea care arata cum se aplica fardul de obraz:

Fardurile de obraz presate de la Lily Lolo le gasiti AICI.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu